Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2013 23:46

Українцям радять планувати мандрівки на осінь

Українцям радять планувати мандрівки на осінь
Фото: www.travelcarpathians.com

Найкраще планувати мандрівку на осінь, починаючи з вересня, оскільки у цей період на відпочинок закордоном починають падати ціни.

Таку пораду в ефірі телеканалу ТВі дала прихильниця індивідуального туризму Таміла Вергелес.

"У вересні знижуються ціни на авіаквитки до Європи, тому можна планувати відпочинок, починаючи з вересня. Цілий вересень і цілу осінь ціни знижуються", - зазначила Вергелес.

Вона наголосила, що насамперед туристу потрібно зрозуміти, куди він хоче поїхати відпочити. Потім, за її словами, необхідно дізнатися, які ціни на авіаквитки.

"У Криму я востаннє була 5 років тому і далі туди не повернуся. Таїланд дешевший, хоча до Таїланду, звісно, набагато дорожче їхати, та, врешті-решт, я отримую там сервіс", - розповіла мандрівниця.

"Я навіть не можу порівняти за рівнем, наскільки він вищий, - додала Вергелес. - Туди зараз літають МАУ разом із "Емірейтс", тобто з Києва до Дубаїв можна дістатися з МАУ, а далі – з "Емірейтс". Ще можна летіти турецькою авіакомпанією: вона літає з Києва з пересадкою в Стамбулі".

Зараз ви читаєте новину «Українцям радять планувати мандрівки на осінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути