![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/509/509516_1_w_570.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/509/509516_2_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/509/509516_3_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/509/509516_4_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/509/509516_5_a_135_100.jpg?v=0)
За статистикою, більше половини туристів під час подорожей мегаполісами прагнуть відвідати оглядові майданчики, щоб роздивитися панораму великого міста. Втім, навіть всесвітньо відомі висотки не гарантують, що роздивитися усе місто можна в деталях. Оглядове колесо London Eye у столиці Британії піднімає на висоту 45 поверхів. Із такої відстані до землі багато подробиць все-таки лишаються непомітними.
У Москві, крім Останкінської телевежі та інших відомих оглядових майданчиків, є ще одне місце для споглядання краєвидів на оптимальній висоті. Але головна родзинка White Rabbit Restaurant & Bar - не відкритий горизонт, а відмінна кухня.
"Коли вперше піднялася на цей майданчик, буквально серце завмерло. Тоді тут я, звісно, ще не працювала. Але відчуття захвату від панорами і закладу не минає у мене й досі", - зізнається Женя Нечитайленко, PR-директор ресторану White Rabbit Restaurant & Bar.
"В Москві є різні оглядові майданчики. Але White Rabbit об'єктивно визнана однією з кращих. По-перше, це не сорок п'ятий поверх, а шістнадцятий. І для огляду він - найоптимальніший. У гостей виникає щось подібне до тактильне відчуття міста. Ось воно — і центральні вулиці, і сталінки, і бізнес-центри, поміж якими можна й людей детально роздивитися. З'являється відчуття, що до них можна дотягнутися рукою. По-друге, усі стіни і стеля закладу — зі скла. За який би столик ви тут не сіли — усюди за вікном відкривається вид на історичну частину міста. Так чи інакше, подібні заклади забиті відвідувачами".
"Особлива гордість ресторану — шеф-кухар Володя Мухін. Він — кухар у п'ятому поколінні. Працює у ресторані два роки, і за цей час встиг досягнути того, чого не мають кухарі зі значно більшим досвідом. А зовсім недавно, 15 червня, Володимир Мухін зайняв друге місце на престижному міжнародному конкурсі "S. Pellegrino Cooking Cup", який проходив у Венеції. Це означає, що він став другим молодим шеф-кухарем світу. Вперше Росія зайняла таке достойне місце, і все це - завдяки Володі", - зізнається Женя.
У ресторані "White Rabbit" обов'язково треба зайняти столик біля вікна. Тоді панораму міста можна роздивитися найкраще. З меню варто обрати хрусткий зелений салат з обліпиховим соусом і антоновськими яблуками. Також — спробувати знаменитий борщ від Володимира Мухіна. Сімейний рецепт кухаря став кращим серед 850 інших з різних регіонів країни. Мухін готує борщ із печеною квасолею і смаженими карасями. Страву подадуть на дерев'яному пеньку, поряд поставлять блюдце зі сметаною. До борщу в якості сувеніра в ресторані дарують ложку, яку вручну випилює із липи майстер із Нижнього Новгороду. На десерт скуштуйте "Білий Кролик" - морозиво з кокосового молока з гарячим мигдальним праліне.
Коментарі
2