четвер, 25 лютого 2021 12:54

"Полюють на альбіносів". Ведуча тревелу працювала асистенткою шамана
5

Ведуча Ольга Манько під час подорожі до Занзібару знайшла екстремальну роботу.

"Під час зйомок на Занзібарі Максим Узол (співведучий Манько. - Gazeta.ua) домовився, щоб я працювала асистенткою шамана. Чесно кажучи, дуже скептично ставлюся до шаманів, відьом, екстрасенсів. Але коли ти в чужій країні, а тут у це вірять місцеві, людям допомагають ці ритуали, то зацікавлює. Зізнаюся, йти на роботу я боялася, тому що читала, що в Танзанії є африканці-альбіноси, на яких полюють шамани", - зазначила ведуча з тревел-проєкту "У кого більше?", яке показує "Новий канал".

Шамани використовують частини тіл африканців-альбіносів у своїх ритуалах.

Ведуча працювала асистенткою шамана
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча працювала асистенткою шамана
Ведуча працювала асистенткою шамана
Ведуча працювала асистенткою шамана
Ведуча працювала асистенткою шамана

"Вірять, що руки чи ноги альбіносів лікують від багатьох серйозних хвороб. Йшла на роботу туди, де, теоретично, відбувається вбивство людей. Особливо моторошно стало, коли діти, які є помічниками шамана, привели мене до реальної печери. Тоді я справді повірила, що там шаман, а не підставний актор і вистава для туристів, як може здатися", - розповіла Манько.

Шаман провів з ведучою обряд очищення, після чого перевірив її силу духу та змусив "потоваришувати" з великою комахою. Потім він показав Манько справжні людські останки, які використовує для обрядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надають секс-послуги, щоб жити в Європі". Ведучий тревелу познайомився з масаями

"На Занзібарі шаманам довіряють більше, аніж лікарям. Вони тут лікують як фізичні, так і душевні хвороби. Цікаво, що платять люди не грошима, а якимись дарунками – врожаєм, коровою чи землею. Мені мій "роботодавець" віддячив грошима", - додала вона.

Ведучі Максим Узол та Ольга Манько розказали про те, як відсвяткували День святого Валентина. Тревел-блогери відправилися в Карпати для святкування та зйомки влогу "Зачекінились" для їхнього YouTube-каналу.

Зараз ви читаєте новину «"Полюють на альбіносів". Ведуча тревелу працювала асистенткою шамана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути