вівторок, 07 липня 2020 11:20

Лоукостер Ryanair проситиме пасажирів заповнювати додаткові документи

Лоукостер Ryanair проситиме пасажирів заповнювати додаткові документи
Ryanair радить клієнтам перед вильотом перевіряти найостанніші обмеження на поїздки та вимоги в конкретній країні. Фото:pixabay

Підтвердити ознайомленість з обмеженнями для туристів в країні прямування просить лоукостер Ryanair.

Також перед поїздкою пасажирів просять заповнити і надати додаткову проїзну документацію, повідомили в авіакомпанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Під час онлайн-реєстрації пасажирів скеровують на "сторінку обмежень на подорожі під час Covid-19" Ryanair, де вони мають підтвердити, що ознайомилися з наявними обмеженнями до отримання посадкового талона", - заявили в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорногорія змінила правила в'їзду для українців

Ryanair радить клієнтам перед вильотом перевіряти найостанніші обмеження на поїздки та вимоги в конкретній країні.

"12 пасажирам рейсу Ryanair Київ - Афіни (4 липня) відмовили у в'їзді до Афін відповідно до чинних обмежень уряду Греції стосовно громадян, що не входять до ЄС. Постраждалих клієнтів перебронювали на наступний доступний рейс у Київ", - зазначили в авіакомпанії.

Директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев заявив, що 17 українців, яких не впустили в Грецію минулої суботи, мають повернутися в Україну у вівторок, 7 липня.

17 українців затримали в аеропорту Афін через заборону на в'їзд до ЄС громадянам третіх країн. Вони прилетіли до Греції з Києва. Пасажири прибули до грецької столиці в суботу ввечері двома рейсами: авіакомпанії Ryanair, що вилетів із "Борисполя" о 18:00, та авіакомпанії Wizz Air, що вилетів о 18:45 з аеропорту "Київ". Після прибуття під час паспортного контролю їм відмовили у в'їзді в країну й затримали. Серед затриманих – 15 дорослих і двоє дітей 8 та 9 років.

Зараз ви читаєте новину «Лоукостер Ryanair проситиме пасажирів заповнювати додаткові документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути