вівторок, 20 жовтня 2009 18:19

В"ячеслав Узєлков битиметься з чехом

Автор: фото: PHL
  Боксер В’ячеслав Узєлков з дружиною Мариною під час відкритого тренування в Києві 19 жовтня цього року
Боксер В’ячеслав Узєлков з дружиною Мариною під час відкритого тренування в Києві 19 жовтня цього року

21 жовтня в київському Палаці спорту відбудеться турнір із професіонального боксу. У центральному поєдинку українець 30-річний В"ячеслав Узєлков проведе захист титулу Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBA у напівважкій вазі (до 79,4 кг).

Суперником Узєлкова (21 перемога, 13 нокаутів, нуль поразок, нуль нічиїх  буде боксер із Чехії 29-річний Томас Адамек (14 перемог, шість нокаутів, одна поразка, одна нічия). Поєдинок почнеться о 19.00. Запис бою покаже телеканал "Інтер" о 00.50.

Зустріч Узєлков—Адамек розглядають як заключний етап підготовки В"ячеслава до бою за пояс чемпіона світу WBA. Ним володіє шульга з Іспанії 30-річний Габріель Кампільо. Українець є обов"язковим претендентом на титул чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації та очікує на двобій із переможцем матчу-реваншу між Кампільо і казахом Бейбутом Шуменовим. Бій відбудеться в січні 2010-го в Лас-Вегасі. Позаторік Узєлков уже зустрічався з Кампільо — тоді ще не чемпіоном світу — і завдав у Києві іспанцеві першої поразки у профі-кар"єрі.

Для Узєлкова це буде лише другий бій у цьому році

Адамек не повинен завдати українському боксерові  клопотів. Чех у своїй професіональній кар"єрі не зустрічався з жодним більш-менш відомим суперником. Єдиної поразки він зазнав від італійського бійця третього ешелону Антоніо Бранкальона. На кону в їхньому двобої стояв титул чемпіона за мало престижною версією EBU-EU (Європейського Союзу). Поєдинок відбувся два роки тому в Чехії і завершився перемогою італійця розділеним рішенням суддів. Після того Адамек провів п"ять двобоїв проти більш ніж скромних опонентів — в усіх він виходив переможцем.

Для В"ячеслава Узєлкова бій з Адамеком стане лише другим у цьому році. У липні в Одесі наш боксер за хвилину нокаутував румуна Іштвана Варгу.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узєлков битиметься з чехом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути