понеділок, 02 лютого 2009 16:58

Улітку Тимощук перейде до "Баварії"

Після півторамісячної перерви відновився чемпіонат Німеччини. У першому матчі другого кола "Гамбург" переміг "Баварію" — 1:0. Поразка мюнхенців дала змогу "Хоффенхайму", який переміг удома "Енерґі" (2:0) із 38 очками одноосібно очолити турнірну таблицю. "Герта", за яку 76 хвилин зіграв Андрій Воронін, але м"ячів не забив, виграла в "Айнтрахта" (2:1) і разом із "Гамбургом" ділить друге-третє місця — 36 очок. На пункт менше в "Баварії", яка, за ствердженням видання "Більд", уже домовилася з російським "Зенітом" про перехід українського півзахисника Анатолія Тимощука. Уродженець Луцька переїде до Мюнхена влітку, а "Баварія" заплатить за нього $14 млн.

Андрій Шевченко зіграв останні 5 хв. за "Мілан" у виїзному матчі проти "Лаціо". Його клуб переміг — 3:0 і вийшов на друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від "Інтера" на шість очок. Третій "Ювентус", який поступається "Мілану" очком. Суперник "Металіста" в Кубку УЄФА генуезька "Сампдорія" у Вероні зіграла внічию з "К"єво" — 1:1 і йде 15-ю.

У чемпіонаті Іспанії "Барселона" на виїзді перемогла "Расінґ". Команда Хосепа Ґвардіоли виграла дев"ять разів поспіль у національному турнірі й продовжує випереджати "Реал". У складі мадридців 307-й раз відзначився Рауль і повторив результат Альфредо Ді Стефано, на 12 очок.

Опонент київського "Динамо" — "Валенсія" — виграла вдома в "Алмерії — 3:2 (двічі забив Вілья і одного разу — Хоакін) і закріпилася на четвертому місці.

Форвард "Ліверпуля" Фернандо Торрес двічі забив "Челсі" й допоміг своїй команді виграти 2:0 у центральному поєдинку англійської прем"єр-ліги. Це були перші голи іспанця в нинішньому чемпіонаті, проведені на домашній арені "Енфілд Роуд". "Ліверпуль" одноосібно розташувався на другому місці, відстаючи від лідера "Манчестер Юнайтед" на два очки і маючи на гру більше. Суперник "Шахтаря", лондонський "Тоттенхем", програв на виїзді "Болтону" — 2:3 і ділить 14–17-те місця в ієрархії команд після 24 турів.

Зараз ви читаєте новину «Улітку Тимощук перейде до "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути