четвер, 22 лютого 2007 19:19

Шевченкові простіше грати в Лізі чемпіонів

Відбулися перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Капітан збірної України Андрій Шевченко був одним із найкращих у складі "Челсі". Його забитий м"яч приніс клубу важливу виїзну нічию. Жодній команді не вдалося перемогти з різницею більш ніж один м"яч.

— Зараз рано говорити про те, хто ближчий до наступного раунду, — вважає найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Cаленко, 37 років. — Непогано зіграв "Ліверпуль". Виїзна перемога додає їм шансів. Гарні шанси має "Манчестер". Англійці забили м"яч у ворота "Лілля" зі штрафного. Французи в цьому епізоді виглядали школярами. Їхні апеляції до арбітра були смішними

Вдала гра Шевченка була лише випадком, чи це вихід на звичний для нього рівень?

— Шевченкові простіше грати проти таких суперників, як "Порту". Коли йому дають час прийняти м"яч, обробити. В Англії на все це відводиться лише мить, там відразу накривають. А проти "Порту" він мав достатньо часу на прийняття рішень. Буде ще матч-відповідь, там він знову себе покаже. Взагалі, в Лізі чемпіонів йому грати простіше, ніж у першості Англії.

"Динамо" та "Шахтар" були б зайвими на цьому етапі змагання?

— Кожен учасник плей-офф на голову сильніший за наших "грандів". От зараз у "Шахтаря" проблеми з "Нансі". Хоча це далеко не команда рівня 1/8 Ліги чемпіонів.

Хто зараз є фаворитом турніру?

— Зараз за грою — "Манчестер". Але ніхто не знає, як вони гратимуть через місяць. Вигравати потрібно і "Челсі". Якщо "аристократи" й цього року провалять Лігу чемпіонів, Роман Абрамович (власник "Челсі". — "ГПУ") може сильно образитися. Як мінімум лондонцям треба доходити до фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Шевченкові простіше грати в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути