вівторок, 09 вересня 2008 17:25

Сергій Дзинзирук захищатиме чемпіонський титул 18 жовтня

18 жовтня чемпіон світу в першій середній ваговій категорії за версією WBO — до 69,9 кг — Сергій Дзинзирук, 32 роки, проведе п"ятий захист свого титулу. Суперник — колумбієць 23-річний Хоель Хуліо.

Найімовірніше поєдинок відбудеться в німецькому місті Гамбург. Представники південноамериканця на тендері в Пуерто-Ріко виклали $200 тис. за право бою свого підопічного з чемпіоном світу.

Експерти з боксу вважають, що Хуліо — один із найсильніших суперників у кар"єрі Дзинзирука. Складним опонентом був тільки пуерториканець Даніель Сантос, у якого Сергій відібрав титул три роки тому. Хуліо живе і тренується у США. Він провів 35 боїв на професійному ринзі, здобув 34 перемоги. 31 із них — достроково. Це високий відсоток нокаутів для боксера середньої ваги.

— Виїжджаю на підготовку до бою з деяким запізненням, — каже Дзинзирук кореспонденту "ГПУ". — Але на це є поважна причина: моя старша донька Катя має сестричку Ганну. Чекав народження дитини. У Гамбургу разом із наставником Міхаелем Тіммом переглядатимемо бої Хуліо. Тоді ж визначимося з тактикою для поєдинку. Поки що скажу: Хуліо справляє враження "брудного" боксера. Нині на них мода пішла. Таким же був і чех Лукаш Конечний — мій останній суперник. Треба обов"язково це врахувати, готуючись до бою.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дзинзирук захищатиме чемпіонський титул 18 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути