середа, 27 червня 2007 19:49

"Шахтар" дізнається першого єврокубкового суперника

29 червня у швейцарському Ньоні о 13.00 за Києвом розпочнеться жеребкування першого та другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Своїх імовірних суперників у другому раунді турніру дізнається віце-чемпіон України донецький "Шахтар".

Гірники будуть "сіяними" у кваліфікаційному раунді. Це означає, що на шляху до групового турніру їм випаде грати з потенційно слабшими суперниками. Серед них — "Бейтар" (Ізраїль), "Заглембе" (Польща), "Домжале" (Словенія), "Ельфсборг" (Швеція), "Сараєво" (Боснія), "Вентспілс" (Латвія), словацька "Жіліна" (Словаччина), "Деррі Сіті" (Ірландія), "Хафнарфьордур" (Ісландія), "Каунас" (Литва), "Тампере" (Фінляндія), "Шериф" (Молдова), "Олімпі" (Грузія) та Побєда (Македонія).

"Шахтар" стартує у змаганнях 31 липня або 1 серпня, коли проведе першу зустріч. Повторна відбудеться через тиждень, а 3 серпня — жеребкування третього кваліфікаційного раунду. У ньому почне боротьбу чемпіон України київське "Динамо", яке буде "сіяним".

"Дніпро" теж "сіяний" у другому кваліфікаційному раунді Кубка УЄФА. Його суперник визначиться одночасно з опонентом "Динамо". Бронзовий призер чемпіонату України "Металіст" стартує у першому раунді Кубка УЄФА. Матчі цього етапу — у вересні, а жеребкування — 31 серпня. "Сіяною" харківська команда не буде, бо з 1988-го не грала в єврокубках і не має індивідуального рейтингу.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" дізнається першого єврокубкового суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути