Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2007 15:43

"Шахтар" гратиме без Тимощука

"Шахтар" гратиме без Тимощука

Сьогодні донецький "Шахтар" проведе повторний матч 1/6 фіналу Кубка УЄФА. На 20-тисячному стадіоні "Марсель Піко" у французькому Нансі чемпіон України зіграє з місцевим однойменним клубом. Поєдинок розпочнеться о 20.00 за київським часом. Його транслюватиме в прямому ефірі ТРК "Україна". Головний арбітр зустрічі — 33-річний Гжегож Гілевський із Польщі.

Перший поєдинок суперники провели 14-го лютого в Донецьку і зіграли внічию — 1:1. Через два дні "Шахтар" вилетів до швейцарського Івердона, де готувався до повторної зустрічі. Минулої неділі чемпіон України провів контрольний матч із молодіжною командою "Івердон" і переміг — 5:0. Три м"ячі від своїх партнерів пропустив голкіпер "Шахтаря" Богдан Шуст, який у першому таймі стояв за господарів.

Учора вранці "Шахтар" транзитом через Женеву та Мец вилетів на зустріч із "Нансі". У складі делегації — капітан команди Анатолій Тимощук. Сьогодні він не зіграє через дискваліфікацію. Ушкодження мають захисники Срна та Рац, нападаючий Маріка.

— Відсутність Тимощука — невелика проблема, — каже заслужений тренер України В"ячеслав Грозний, 50 років. — "Шахтар" атакуватиме і потребуватиме насамперед форвардів, які використовуватимуть найменший вільний простір і завдяки своїй мобільності пропонуватимуть розвиток атаки. Тому відсутність Маріки небажана. А Срна та Рац потрібні для флангової гри.

У Донецьку гірники повинні були вигравати приблизно з рахунком 5:2, — продовжує наш експерт. Але не сумніваюся, що команда пройде далі.

Останній матч чемпіонату Франції "Нансі" провів удома проти паризького ПСЖ і поступився 0:3. Зустріч відвідав наставник "Шахтаря" Мірча Луческу. Коментуючи побачене, він заявив, що рахунок не по грі, а "Нансі" після матчу в Донецьку не вистачало свіжості.

Головний тренер "Нансі" уругваєць Пабло Корреа від спілкування з журналістами напередодні матчу відмовився.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" гратиме без Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути