пʼятниця, 25 травня 2018 06:00

"Реал" має більше сильних гравців, ніж "Ліверпуль"

 

26 травня в Києві відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів із футболу. Зіграють іспанський "Реал" та англійський "Ліверпуль". Іспанці вигравали титул найсильнішої команди Європи 12 разів, англійці — п'ять.

— Це сформовані колективи, зіграні, із сильними та слабкими сторонами. Не думаю, що у фінальній зустрічі тренерам вдасться здивувати один одного, — каже футбольний тренер Олег Федорчук, 57 років. — "Реал" залежить від гри трьох-чотирьох футболістів. У "Ліверпуля" ситуація аналогічна. Іспанці мають Роналду, англійці — Салаха. Якщо брати до уваги інших гравців, превага — в мадридців.

"Ліверпуль" важко зупинити, коли він має вільні зони. Тому іспанці намагатимуться позбавити суперника простору. "Реал" небезпечний за розіграшу стандартних ситуацій та в грі через швидкий вихід із оборони.

У Києві варто чекати дуже обережної гри. Якщо "Ліверпуль" гратиме "без голови", тільки вперед — відразу поплатиться. А швидкий гол у ворота "Реала" змусить іспанців розкриватися, іти вперед. У такому разі підопічні Юргена Клоппа (німецький тренер "Ліверпуля". — ГПУ) матимуть зручну для себе гру.

Команди Клоппа завжди атакувальні, швидкі, ризикові. Часто захисники залишаються один на один проти суперника без підстраховки.

У "Реала" непокоїть стан лідерів. Роналду, Бейл, Іско перебувають не в найкращих кондиціях. Роналду останні ігри проводить дуже слабко. Зараз набрав оберти Бензема, але він залежний від півзахисту.

Цікавим буде протистояння найкращого гравця "Ліверпуля" цього сезону Салаха та одного з лідерів "Реала" Марсело. Обидва дуже швидкі. Бразильцю буде важко зупинити опонента. Потребуватиме підстраховки. Це може суттєво вплинути на атакувальні дії мадридського клубу.

Уболіваю за "Ліверпуль". Хочу, щоб він переміг у додатковий час — 2:1.

Футбол. Ліга чемпіонів 2017/18. Фінал

26 травня, субота

"Реал", Мадрид, Іспанія — "Ліверпуль", Англія

21:45 за київським часом. Київ. Стадіон "Олімпійський", розрахований на 70050 глядачів. Прогноз погоди: +18, Суддя: Милорад Мажич, 45 років, Сербія — директор м'ясокомбінату, ТБ: "Україна", Текстова трансляція: gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Реал" має більше сильних гравців, ніж "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути