середа, 08 серпня 2007 15:43

Моджі вважає, що "Ювентус" буде п"ятим

Колишній генеральний директор італійського "Ювентуса" Лучано Моджі, 70 років, у інтерв"ю італійській пресі розповів про телефонні переговори з керівниками суддівського корпусу Італії. Пізніше їх перехопили правоохоронні органи країни. "Ювентус" змушений був провести минулий сезон у першій лізі, а самого Моджі відсторонили від футболу.

— Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані дзвонив П"єрлуїджі Колліні, який тоді був арбітром, а згодом отримав посаду голови департаменту з призначення арбітрів на матчі. Чому я не можу подзвонити Паоло Бергамо (колишній керівник суддівського комітету Італії. — "ГПУ"), якого знаю 30 років? Нічого кримінального в тих розмовах не було. "Інтер" не прослуховували, бо один із керівників "Телекому Італії" — ключовий акціонер чемпіона Італії.

Моджі каже, що проблеми "Юве" почалися зі смертю колишніх власників, братів Аньєллі, і внутрішньою боротьбою за владу. На його думку, у наступному чемпіонаті першим фінішує "Інтер". За ним — "Рома", "Мілан" та "Фіорентина".

— "Ювентус" буде п"ятим, — вважає Моджі.

Зараз ви читаєте новину «Моджі вважає, що "Ювентус" буде п"ятим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути