вівторок, 29 січня 2008 16:10

Данські гандболісти стали чемпіонами Європи

У Норвегії завершився чемпіонат Європи з гандболу серед чоловіків. Найкращою командою континенту стала збірна Данії, яка у фіналі перемогла Хорватію — 24:20. "Бронзу" здобули французи. У матчі за третє місце вони обіграли чемпіонів світу німців — 36:26.

Збірна України у фінальній частині першості континенту участі не брала. Не зіграють наші співвітчизники й на Олімпіаді. Зате українці вийшли до плей-офф за право змагатися у фіналі чемпіонату світу-2009. Нашими суперниками стали норвежці. Перший поєдинок відбудеться у Скандинавії 7 або 8 червня, повторний — через тиждень. Фінальна частина пройде в Хорватії з 17 січня по 1 лютого наступного року.

Українським гандболісткам, щоб зіграти у фіналі Євро-2008, треба перемогти словацьку команду. Перший матч 31 травня або 1 червня у гостях, повторний 7 або 8 червня вдома. Фінальну частину прийме Македонія з 2 по 14 грудня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Данські гандболісти стали чемпіонами Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути