середа, 19 червня 2019 07:30

Далакян утретє захистив чемпіонський титул

15 червня український чемпіон світу 31-річний Артем Далакян, до бою — 18 перемог у 18 боях, 13 нокаутів, відстояв титул Всесвітньої боксерської асоціації у вазі до 50,8 кг. У Києві на вертолітному майданчику в конгресно-виставковому комплексі "Парковий" він переміг технічним нокаутом у 10-му раунді обов'язкового претендента з Таїланду 27-річного Саравута Таворнхама — до бою 20 перемог, 15 нокаутів, одна поразка.

Бій із початкових раундів мав односторонній характер. Дніпрянин переважав суперника у всіх компонентах. Гість проявляв неабияку стійкість, часто йшов уперед. Але цього було недостатньо для створення конкуренції чемпіону. Далакян вчасно контратакував, діяв на випередження і цим розбивав опонента. В 10-му раунді рефері зупинив бій через явну перевагу українця.

Далакян здобув титул WBA 24 лютого 2018 року в американському Інглвуді. Тоді переміг за очками американця Браяна Вілорію, колишнього чемпіона світу. З тих пір тричі його захистив — щоразу на майданчику "Парковий" перемагав суперників технічними нокаутами.

Зараз ви читаєте новину «Далакян утретє захистив чемпіонський титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути