пʼятниця, 15 червня 2018 00:00

Далакян захищатиме титул чемпіона світу з боксу

17 червня український боксер Артем Далакян, 30 років, до бою 16 перемог у 16 боях — проведе перший захист титулу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у вазі до 50,8 кг. Суперник — обов'язковий претендент з Таїланду 27-річний Сірічай Таєн — до бою 50 перемог, три поразки, нуль нічиїх. Зустріч відбудеться у столичному виставковому комплексі "Парковий".

Початок трансляції на телеканалі XSPORT о 18:00.

Дніпрянин Далакян здобув титул 24 лютого в США — переміг колишнього чемпіона світу у двох вагових категоріях американця Браяна Вілорію. Він є третім чинним українським чемпіоном світу та 11-м у історії. Сірічай Таєн у 2013–2014 роках володів поясом "тимчасового" чемпіона світу за вер­сією WBA. У грудні ­2014-го претендував на повноцінний титул асоціації — програв аргентинцеві Хуану Карлосу Ревеко. Відтоді здобув 16 перемог.

Олександр Усик уперше ввійшов у десятку найкращих боксерів світу.

12 червня американський журнал "Ринг" оновив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Уперше в ньому з'явився чемпіон світу за двома версіями у першій важкій вазі 31-річний Олександр Усик. Посідає 10-ту позицію. Василь Ломаченко зберіг за собою друге місце. Очолює рейтинг середньоваговик із Казахстану Геннадій Головкін. У 2011–2012 роках українці Володимир і Віталій Клички були одночасно в десятці найкращих цього рейтингу.

Зараз ви читаєте новину «Далакян захищатиме титул чемпіона світу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути