Ексклюзиви
пʼятниця, 29 жовтня 2010 12:26

Польські ЗМІ назвали Суркіса "справжнім мотором" скандалу з хабарами

Польські ЗМІ назвали Суркіса "справжнім мотором" скандалу з хабарами

Центральне антикорупційне бюро Польщі зайнялося звинуваченнями кіпріота Спіроса Марангоса у купівлі голосів у голосуванні по Євро-2012. Як повідомляє польська газета Dziennik Gazeta Prawna, Антикорупційне бюро не виключає слідства у цій справі.

"Про деталі наших дій не можу говорити, але детально аналізуємо донесення, які з'являються", - заявив глава ЦАБ Польщі Павел Войтунік. Як повідомляє польська газета, неофіційно відомо, що ЦАБ вже збирало раніше інформацію у цій справі.

Слід також зазначити, що Марангос звинувачував в організації хабара "футбольного діяча зі Східної Європи, якого вже підозрювали в корупції". Польські ЗМІ відразу угледіли в ньому главу української футбольної федерації Григорія Суркіса. Так і в сьогоднішньому номері Dziennik Gazeta Prawna анонімний інформатор сказав, що "справжнім мотором" цього був Григорій Суркіс.

"Він міг зробити багато за спиною Міхала Лісткевича, який в той час був головою PZPN (Польський союз футболу)", - йдеться у газеті.

За матеріалами Дело

Зараз ви читаєте новину «Польські ЗМІ назвали Суркіса "справжнім мотором" скандалу з хабарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути