четвер, 28 жовтня 2010 16:45

Італія готова прийняти Євро-2012

Італія готова прийняти Євро-2012
Італійський уряд прийняв рішення ініціювати розслідування стосовно нечесного голосування виконкому УЄФА, на якому право на проведення чемпіонату Європи-2012 було віддане України та Польщі.

При цьому безпосередньо перед голосуванням італійська заявка вважалася фаворитом, але країни Східної Європи перемогли - переваги розподілилися з рахунком 8:4.

Незважаючи на те що вибір на користь Польщі та Україні був зроблений в 2007 році, в минулий вік-енд колишній член футбольної асоціації Кіпру Спірос Марангос зробив сенсаційну заяву: представники УЄФА віддали турнір двом країнам за хабар у розмірі 11 мільйонів євро. Пізніше керуючий орган європейського футболу зажадав від опального функціонера доказів своїх слів, в іншому випадку проти нього буде розпочато судовий розгляд. Поки ж у судові інстанції звернулися італійці.

"Якщо було скоєно злочин, то винні повинні переслідуватися за законом, - наводить АР слова міністра спорту Італії Рокко Крімі, який окремо відзначив, що країна буде готова прийняти Euro-2012, якщо виникне така необхідність.

У той же час керівництво футбольної асоціації Кіпру заявило про те, що нічого не знає про звинувачення, висунуті колишнім членом ради директорів організації Спіросом Марангосом проти УЄФА.
За матеріалами СЭ
Зараз ви читаєте новину «Італія готова прийняти Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути