Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2010 08:46

Євро-2012. УЄФА чекає від Марангоса "реальних доказів" до середи

Євро-2012. УЄФА чекає від Марангоса "реальних доказів" до середи
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зажадав у понеділок від колишнього кіпрського футбольного функціонера Спіроса Марангоса обгрунтувати свою заяву про підкуп Україною і Польщею чиновників УЄФА для отримання права на проведення фінальної частини чемпіонату Європи в 2012 році.

Марангос, колишній член ради директорів Футбольної асоціації Кіпру, в минулому заявляв, що п'ять високопоставлених чиновників УЄФА отримали 11 мільйонів євро за свої голоси на користь спільної заявки Польщі та Україні. Посередником, за заявою Марангоса, виступив відомий кіпрський адвокат, ім'я якого не називається.

"УЄФА через свою юридичну раду знову вимагає від згаданої персони (Марангос) представити в УЄФА докази, які, на його думку, повинні підтверджувати ці звинувачення, найпізніше до 27 жовтня", - йдеться в заяві європейського футбольного союзу. УЄФА заявляє, що дасть справі хід, тільки якщо отримає "реальні докази" слів Марангоса.

До теперішнього часу до Марангоса неодноразово зверталися адвокати УЄФА з вимогою надати обгрунтування його звинувачень, проте не отримали роз'яснень, наголошується в документі. Якщо колишній футбольний функціонер не зможе підтвердити свої слова, йому загрожує позов за звинуваченням у наклепі.

Офіційні особи Польщі та Україні відкинули звинувачення Марангоса. "Цій заяві три роки. Якби в ньому була хоч частка правди, ніякого чемпіонату у нас би вже не було", - заявив, зокрема, віце-прем'єр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков в інтерв'ю газеті "Коммерсантъ-Украина" , опублікованому в понеділок. За словами Колесникова, заяви Марангоса - не більше, ніж "внутрішні розбірки між кіпрськими футбольними функціонерами".
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. УЄФА чекає від Марангоса "реальних доказів" до середи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути