вівторок, 21 вересня 2010 09:42

Дикань відбив пенальті у матчі за "Спартак" (ВІДЕО)

Дикань відбив пенальті у матчі за "Спартак" (ВІДЕО)
Московський "Спартак" здобув гостьову перемогу над "Спартаком" з Нальчика в чемпіонаті Росії з футболу, дубль оформив бразильський форвард Арі.

Матч 21-го туру завершився з рахунком 2:0 на користь підопічних Валерія Карпіна, які виграли в гостях всього лише третій поєдинок в прем"єр-лізі сезону-2010. Арі забивав на 20-й і 78-й хвилинах, а голкіпер Андрій Дикань, який став героєм стартової гри червоно-білих в Лізі чемпіонів, на 55-й хвилині парирував пенальті.

Фінальний свисток зафіксував важку перемогу москвичів, і можна очікувати, що і на наступний матч Карпін при виборі одягу на матч віддасть перевагу "щасливому" костюму.

Московський "Спартак" набрав 32 очки і впритул наблизився до команди Юрія Красножана, яка з 33 очками посідає п"яте місце в турнірній таблиці.

А в "Спартаку" продовжують захоплюватися своїм новачком - голкіпер збірної України Андрій Дикань з перших матчів стає лідером "народної команди".

"Хочу сказати величезне спасибі нашому воротареві, чий прихід вдихнув впевненість у всю команду. Що у Франції проти Марселя, що тут 50 відсотків нашого успіху - це його заслуга", - сказав Арі в інтерв"ю "Советскому Спорту".
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Дикань відбив пенальті у матчі за "Спартак" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути