вівторок, 14 вересня 2010 16:52

Гравець "Аякса" переніс серцевий напад на полі

Гравець "Аякса" переніс серцевий напад на полі
Півзахисник амстердамського "Аякса" Евандер Сно переніс серцевий напад під час матчу першості дублів проти "Вітесса".

Вийшовши на поле в перерві, 23-річний Сно втратив свідомість через 18 хвилин. Лікарі "Аякса", які вибігли на поле, привели гравця до тями прямо на полі, запустивши серце за допомогою дефібрилятора. На цей подвиг у них пішло майже 10 хвилин, після чого Сно відвезла зі стадіону "швидка".

У даний момент Сно знаходиться в лікарні.

Вихованець "Аякса", Сно опинився у першій команді лише через три роки після поневірянь по різних клубах, серед іншого, встигнувши пограти в "Селтіку". Минулий сезон Сно провів в оренді у "Брістоля", і зараз повернувся в "Аякс". У дублі клубу він набирав форму перед поверненням в голландський чемпіонат.

На нещастя за допомогою соціальних мереж відреагували друзі футболіста, в тому числі і форвард "Ліверпуля" Райан Бабель. "Тільки що дізнався ці жахливі новини, - написав Бабель у своєму" твіттері". - У мого дуже хорошого друга трапився серцевий напад у грі за резерв "Аякса". Зараз він у лікарні".

Відзначимо, що Евандеру Сно швидше пощастило, ніж ні - хоча такі випадки в професійному футболі рідкість, але як правило закінчуються сумно. У 2003 році таким чином трагічно загинув гравець збірної Камеруну Марк-Вів"єн Фое.
За матеріалами Советский спорт
Зараз ви читаєте новину «Гравець "Аякса" переніс серцевий напад на полі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути