пʼятниця, 09 квітня 2010 10:37

Президент врятував життя свого футболіста під час матчу

Президент врятував життя свого футболіста під час матчу

Президент болгарського футбольного клубу "Славія" з Софії Венцислав Стефанов врятував життя гравця своєї команди під час матчу. Під час зустрічі молодіжної команди "Славії" гравець Радомир Ніков втратив свідомість і проковтнув язик, а Стефанов вибіг на поле і надав потерпілому першу допомогу, повідомляє Reuters.

Ніков втратив свідомість після підкату, у виконані футболіста молодіжної команди софійського "Левскі" (з яким грала "Славія") Живкова Атанасова.

Суддя матчу не зупинив гру, але Стефанов вибіг на поле без дозволу арбітра. Про самопочуття Нікова після матчу не повідомляється.

Після гри президент "Славії" в інтерв"ю болгарським ЗМІ заявив, що коли Ніков втратив свідомість, він не вагався ні секунди. Стефанов підкреслив, що в такій ситуації він спробував би допомогти гравцю будь-якої команди.

Матч молодіжних команд "Славії" і "Левскі" відбувся в четвер, 8 квітня, в Софії. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь "Славії".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Президент врятував життя свого футболіста під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути