неділя, 14 березня 2010 12:12

У Судані загинув брат форварда сімферопольської "Таврії"

У Судані загинув брат форварда сімферопольської "Таврії"

Трагедія сталася в сім"ї нігерійського легіонера сімферопольської "Таврії" Лакі Ідахора: в Судані загинув його молодший брат Ендурансе.

Як і Лаки, 25-річний Ендурансе був футболістом, виступав за суданську команду "Меррейх". Трагедія сталася на футбольному полі - під час матчу Кубка цієї країни, в якому "Меррейх" приймав "Аль-Амалу": в середині другого тайму гравцеві несподівано стало зле, внаслідок чого він втратив свідомість і перестав дихати.

Ендурансе помер у кареті "Швидкої допомоги" по дорозі в шпиталь. Лікарі встановили причину смерті футболіста: серцева недостатність.

СК "Таврія" сумує разом з Лакі Ідахором. На недільний матч чемпіонату Української Прем"єр-ліги з "Іллічівцем" команда вийде з траурними пов"язками ...

Нагадаємо, що Лакі Ідахор народився в 1980 році. Гравець національної збірної Нігерії. У чемпіонаті України виступав за команди "Динамо" Київ, "Ворскла" Полтава, "Карпати" Львів. З 2007 року - гравець сімферопольської "Таврії". Всього в матчах чемпіонату України провів 118 матчів, забив 29 голів.

За матеріалами СК "Таврія", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Судані загинув брат форварда сімферопольської "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути