понеділок, 20 липня 2009 08:45

"Таврія" взяла 3 очки у матчі проти запорізького "Металурга"

"Таврія" взяла 3 очки у матчі проти запорізького "Металурга"

У матчі між "Таврією" і запорізьким "Металургом" глядачі побачили два різних за накалом пристрастей тайми. Перемогу ж відсвяткувала "Таврія".

Поєдинок на "Локомотиві" команди розпочали дуже жваво. Протягом стартових десяти хвилин кримчани принаймні тричі небезпечно пробивали по воротах суперника. Гарні нагоди забити були у Лакі Ідахора і Олександра Ковпака, небезпечний навіс у штрафний майданчик робив Андрій Корнєв.

Протягом п"ятнадцяти хвилин, що залишились до перерви, гра трохи вирівнялась. Розпочалося все з доволі сумнівно призначеного штрафного у ворота кримчан. Міндаугас Калонас небезпечно пробив низом, але м"яч розминувся із рамкою. Потім у запорожців міг забити Ігор Бугайов, але знову промахнувся.

На 33-ій хвилині прекрасну нагоду відзначитись не використав Ідахор. Нігерійський нападник "Таврії" не зміг перекинути м"яч через голкіпера "металургів", який далеко вийшов з воріт.

На початку другого тайму "Таврія" влаштувала справжню навалу на ворота запорожців. "Металургам" лишалося лише фолити, і на 49-й хвилині гості залишились вдесятьох. Полевий жорстко зіграв в одному з епізодів і побачив перед собою другу жовту картку, яка миттєво перетворилася на червону.

Затишшя на полі тривало до 67-ї хвилини, поки зіткнення між Денисом Голайдо і Володимиром Аржановим не вилилось у сутичку між гравцями обох команд. Після тривалої роздачі жовтих карток, гра поновилася і дуже вдало для кримчан. На 72-й хвилині Ідахора завалили на газон у штрафному майданчику і суддя справедливо вказав на одиннадцятиметрову позначку. Ковпак чітко пробив по центру і вивів "Таврію" вперед.

А під завісу гри Руслан Платон, який вийшов на заміну, блискучим пострілом по діагоналі відправив м"яч з-за меж штрафного майданчика точно у сітку. Цим голом була поставлена крапка в матчі - перемога "Таврії" з рахунком 2:0.

"Таврія" (Сімферополь) - "Металург" (Запоріжжя) - 2:0

19 липня 2009. Сімферополь. Республиканський стадіон "Локомотив". 6500 глядачів. +30 градусів.

"Таврія": Старцев, Свідерський, Монахов, Голайдо, Галюза (Зборовський, 90+1), Корнєв, Марковіч, Луценко, Любеновіч (Гігіадзе, 90+1), Ковпак - к, Ідахор (Платон, 81).

Головний тренер: Сергій Пучков.

"Металург" (З): Безотосний, Невмивака - к, Тігорев (Пісоцький, 90+3), Бугайов, Польовий, Аржанов (Каськів, 90+3), Вернідуб, Тейку, Калонас, Карауш, Мацейка.

Головний тренер: Олег Лутков.

Голи: Ковпак, 72 - з пенальті, Платон, 88.

Попередження: Старцев, 67, Луценко, 67, Голайдо, 67, Любенович, 80, Платон, 83; Польовий, 4, Тейку, 67, Безотосний, 67, Аржанов, 76, Карауш, 87.

Вилучення: Польовий, 49 (друге попередження).

Арбітр: Віталій Годулян.

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" взяла 3 очки у матчі проти запорізького "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути