четвер, 27 травня 2010 08:48

"Шахтар" чотири місяці не платить зарплату Ілсіньо

"Шахтар" чотири місяці не платить зарплату Ілсіньо

Бразильський легіонер "Шахтаря" Ілсіньо більше не буде грати в донецькому клубі. У середу Ілсіньо подав прохання у ФІФА про негайний трансфер з "Шахтаря". Такий вчинок футболіст мотивує тим, що нібито вже чотири місяці сидить без зарплати, повідомляє видання Abril.

Згідно агенту Ілсіньо Фредеріко Пенья, рішення ФІФА з цього питання очікується до закінчення чемпіонату світу в ПАР.

"Ми чекаємо відгуків від ФІФА, яка врегулює майбутнє Ілсіньо разом з клубом. Футболіст зараз знаходиться на канікулах у Бразилії, де і буде підтримувати форму в протягом періоду розглядів", - говорить Пенья.

"Я був дуже щасливий у "Шахтарі", це мій перший досвід гри за кордоном. З "Шахтарем" я завоював трофеї, у тому числі і Кубок УЄФА, обзавівся друзями. Але ось уже чотири місяці я нічого не отримую, намагався вирішити це питання - але безуспішно. Тепер чекаю рішення ФІФА щодо свого майбутнього. Думаю, для моєї кар'єри буде корисно вдихнути свіжого повітря", - наводить слова Ілсіньо Bom de Bola.

Тим часом, нападаючий "Шахтаря" Марсело Морено Мартінс може продовжити кар'єру в англійській Прем'єр-лізі. Минулий сезон 22-річний футболіст провів на правах оренди у "Вігані", і після завершення сезону прибув у розташування гірників.

Контракт Мартінса з "Шахтарем" розрахований ще на три роки, але керівництво клубу і футболіст почали переговори про можливий його перехід в один з клубів Прем'єр-ліги.

"Мені подобається рівень британського футболу, дуже динамічного і непередбачуваного, і я хочу продовжити грати в цьому чемпіонаті. Зараз я не можу сказати, який саме це буде клуб, але він завжди боровся за місце в Лізі чемпіонів", - розповів Мартінс в інтерв'ю Fox Sports America Latina.

За матеріалами Террикон, СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" чотири місяці не платить зарплату Ілсіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути