четвер, 06 травня 2010 18:41

Янукович побажав "Шахтареві" виграти Лігу Чемпіонів

Янукович побажав "Шахтареві" виграти Лігу Чемпіонів

Президент України Віктор Янукович привітав футболістів донецького "Шахтаря" з достроковою перемогою в чемпіонаті країни.

"Ви показали справжній характер, уміння діяти ефективно і надійно в кожній ланці, забезпечуючи той командний результат, якого від вас очікували мільйони ваших відданих уболівальників.

Мрію разом з вами, щоб Кубок Ліги Чемпіонів УЄФА вже найближчим часом повторив недавній маршрут останнього Кубка УЄФА. Тобто - в Донецьк", - наводить слова Януковича РИА Новости Україна.

Нагадаємо, в матчі передостаннього туру в середу, 5 травня, "Шахтар" приймав на своєму полі єдиного переслідувача - київське "Динамо", яке відставало від донецької команди на три очки.

Перемогу (1:0) здобули футболісти "Шахтаря", не залишивши "Динамо" шансів на продовження боротьби. Єдиний м'яч на початку зустрічі забив бразилець Ілсіньо.

Чемпіонський титул сезону 2009/2010 став п'ятим в клубній історії "Шахтаря". У минулому сезоні чемпіоном стало "Динамо", в той час як "Шахтар" задовольнявся другим місцем.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Янукович побажав "Шахтареві" виграти Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути