середа, 19 травня 2010 16:00

"Кличко зобов'язаний зустрітися з Повєткіним" - представник IBF

"Кличко зобов'язаний зустрітися з Повєткіним" - представник IBF

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO і IBF українець Володимир Кличко не досяг угоди про організацію поєдинку з володарем титулу WBA Девідом Хеєм, і тепер Міжнародна боксерська федерація зобов'язує його до проведення захисту поясу проти росіянина Олександра Повєткіна.

"До вчорашнього дня команда Кличка не досягла домовленості про бій з командою Хея, - повідомив голова комісії IBF з організації чемпіонських боїв Ліндсі Таккер. - Отже, тепер Володимир зобов'язаний провести обов'язковий захист проти росіянина Олександра Повєткіна".

При цьому Таккер зазначив, що українець може подати заяву на відстрочку обов'язкового захисту заради чергової добровільною. За правилами IBF, кожен боксер в період свого чемпіонства має право один раз зробити це. Втім, якщо Кличко і подасть його, то немає гарантії, що він отримає позитивну відповідь. Може трапитися і так, що Володимир, все-таки, домовиться з Хеєм, і цей об'єднувальний поєдинок отримає пріоритет перед обов'язковим захистом.

Разом з тим представник IBF не дає стовідсоткової гарантії того, що бій Кличко-Повєткін відбудеться, але можливість його проведення вельми велика.

За матеріалами Sportbox

Зараз ви читаєте новину «"Кличко зобов'язаний зустрітися з Повєткіним" - представник IBF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути