неділя, 25 квітня 2010 11:37

Бурсак завоював титул інтерконтинентального чемпіона WBO

Бурсак завоював титул інтерконтинентального чемпіона WBO

Макс Бурсак (20-0-1, 8 нокаутів) став володарем вакантного титулу інтерконтинентального чемпіона WBO в середній вазі, зупинивши у восьмому раунді Марко Шульце (29-6-1, 17 нокаутів).

Українець перевершував свого німецького колегу в габаритах і за рахунок традиційно щільної серійної роботи з перших раундів заволодів перевагою. Шульце зміг продемонструвати відмінну стійкість, але все одно у восьмому раунді, пропустивши удар по печінці, змушений був капітулювати, навіть незважаючи на те, що рефері не став відраховувати йому нокдаун.

В Онтаріо (штат Каліфорнія, США) колишній претендент титулу WBC в суперважкій вазі американець Кріс Арреола програв екс-чемпіонові світу в напівважкій і першій важкій вазі поляку Томашу Адамеку.

Поєдинок проходив в дуже впертій, видовищній і напруженій боротьбі, в якій обидва боксери показали велику кількість атакуючих дій і пропущених ударів. По закінченню дванадцяти раундів думки суддів розділилися: двоє з них віддали перемогу Адамеку з рахунком 117-111 і 115-113, тоді як третій вважав, що була нічия - 114-114.

У данському Гернінгу відбувся поєдинок в рамках другого кола турніру Super Six World Boxing Classic між чемпіоном світу в суперсередній вазі за версією WBC британцем Карлом Фрочем і екс-чемпіоном світу за версією WBA данцем Міккелем Кесслером (43-2-0, 32 KO).

Бій тривав всі відведені на нього 12 раундів, після закінчення яких судді одностайно віддали перемогу Кесслеру з рахунком 117-111, 116-112 і 115-113. Таким чином, Міккель став новим чемпіоном світу за версією WBC. Відзначимо, що поразка від данця стала першою у професійній кар"єрі Фроча.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Бурсак завоював титул інтерконтинентального чемпіона WBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути