Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2010 13:29

Холіфілд і Харрісон рвуться в бій проти Кличків

Холіфілд і Харрісон рвуться в бій проти Кличків

Чемпіон Європи в суперважкій вазі 38-річний британець Одлі Харрісон, який зумів у минулу п"ятницю вирвати перемогу у свого співвітчизника Майкла Шпротта в бою за вакантний титул, має намір відмовитися від чемпіонського звання в надії на поєдинок за титул чемпіона світу проти одного з братів Кличків.

Як повідомляє allboxing.ru, промоутер британця Баррі Херн вже зустрівся з представниками Віталія та Володимира Кличків і отримав достатні підстави вважати, що бій проти одного з братів може відбутися наприкінці цього року.

"Клички сказали мені, що вони, безсумнівно, зацікавлені в поєдинку проти Одлі. Вони вважають його серйозним претендентом на титул, і розуміють, що бій з ним може принести їм достатньо грошей, так як ми вже практично домовилися з телеканалом "Sky" про організацію платної трансляції. Сподіваємося, що поєдинок відбудеться в грудні цього року ", - сказав Херн.

У той же час, новоспечений чемпіон світу за версією WBF 47-річний Евандер Холіфілд, який завоював титул 11 квітня, також не проти зустрінеться з кимось із братів Кличків. Про це розповів тренер американця Томмі Брукс.

"Вони (брати Клички) б"ються незрозуміло з ким. Їх суперники просто хочуть отримати гроші. Як ми всі знаємо, бої залежать від боксерських стилів. Обидва Клички - великі хлопці, але їх можна легко побити. Це такі ж люди, як і всі інші ", - відзначив він.

Нагадаємо, Володимир Кличко в даний час веде переговори про бій з росіянином Олександром Повєткіним, який є обов"язковим претендентом на титул IBF. Ця організація зобов"язала боксерів підписати контракт на бій до 26 квітня 2010 року.

Віталій Кличко 29 травня зустрінеться на рингу з поляком Альбертом Сосновським. Цей поєдинок пройде на стадіоні в Гельзенкірхені (Німеччина).

За матеріалами :Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд і Харрісон рвуться в бій проти Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути