середа, 14 квітня 2010 15:35

"Ювентус" дав Бенітесу десять днів на прийняття рішення

"Ювентус" дав Бенітесу десять днів на прийняття рішення

Наставнику "Ліверпуля" Рафаель Бенітес дали десять днів, щоб визначитися, чи хоче він перебратися в Стару Синьйору, в якій влітку звільниться посада тренера.

У Бенітеса попереду ще залишається 12 місяців контракту з мерсисайдцями, проте відсутність належного фінансування з боку правління клубу змушує іспанського фахівця розглядати й інші варіанти продовження роботи.

Одним з найбільш вірогідних вважається перехід в "Ювентус", де Бенітесу обіцяють гарну матеріальну базу, яка так потрібна Рафаелю.

Крім того, за даними іспанської Marca, Рафа Бенітес є головним претендентом на пост тренера "Реала", оскільки керівництво Бланкос залишилося незадоволеним результатами, які зіркова команда показала при Мануелє Пеллегріні.

У той же час агент головного тренера "Ліверпуля" Рафаеля Бенітеса Мануель Гарсія Куілон спростував повідомлення про те, що його клієнт веде переговори з "Ювентусом".

"Я не зустрічався з" Ювентусом ", я був у Мадриді. Повинен знову підтвердити, що у Бенітеса чотирирічний контракт з "Ліверпулем", і він залишається тут. Хоча я і не можу сказати, що трапиться в найближчі місяці", - сказав Куілон .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що агенти Бенітеса провели зустріч у Мілані, в ході якої обговорювали можливість приходу іспанського фахівця на тренерську посаду "Ювентуса" з компенсацією "Ліверпулю" 16 мільйонів євро за дострокове розірвання контракту.

За матеріалами football.ua, calciomercato.it, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" дав Бенітесу десять днів на прийняття рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути