понеділок, 01 березня 2010 17:44

Після ЧС-2010 Фабіо Капелло може очолити "Ювентус"

Після ЧС-2010 Фабіо Капелло  може очолити "Ювентус"
Туринська газета Tuttosport пише, що "Ювентус" всерйоз спрямував свої погляди на Туманний Альбіон, вбачаючи в головному тренері національної збірної Англії Фабіо Капелло ідеальну кандидатуру наступника Альберто Дзаккероні на посаді тренера клубу, контракт з яким було підписано всього лише до літа 2010 року.

Нагадаємо, що раніше в пресі з "Ювентусом" зв"язувалися такі тренери, як Чезаре Пранделлі і Рафаель Бенітес, чиї клуби в нинішньому сезоні показують досить бліду гру.

Що стосується Капелло, то він вже очолював "Стару Синьйору", залишив клуб після скандалу 2006 року, вигравши за два проведених в Турині року два Скудетто, які згодом були анульовані.

Вважається, що рада директорів "Ювентуса" хоче бачити біля керма команди саме Капелло через блискучі результати, які показувала "Стара Синьйора", коли біля її керма стояв дон Фабіо.

На відміну від Пранделлі і Бенітеса, Капелло має більше шансів залишитися без роботи майбутнім літом. Якщо збірна Англії не покаже гідного результату на чемпіонаті світу в ПАР, то Капелло буде змушений подати у відставку.

За матеріалами ИА "Спорт Украины"

Зараз ви читаєте новину «Після ЧС-2010 Фабіо Капелло може очолити "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути