Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2009 17:09

Путівка Бекхема на ЧС-2010 в руках "Мілана"

Путівка Бекхема на ЧС-2010 в руках "Мілана"

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло заявив, що 34-річний півзахисник Девід Бекхем потрапить до складу національної команди на чемпіонат світу 2010 року, якщо регулярно гратиме за "Мілан". В італійському клубі Бекхем виступатиме з січня по червень 2010 року.

Капелло підкреслив, що для нього не має значення вік гравців, і тому у Бекхема є шанси потрапити до складу збірної. Головний тренер збірної Англії відзначив, що для цього півзахисник повинен підтримувати хорошу фізичну форму.

Права на Бекхема належать американському клубу "Лос-Анджелес Гелаксі", який віддав півзахисника в оренду "Мілану" на півроку. Раніше Капелло говорив, що у Бекхема з"явиться шанс зіграти на ЧС-2010 тільки в тому випадку, якщо він гратиме в європейській команді. Бекхем прибув до Італії 28 грудня 2009 року.

Другу половину сезону-2008/09 Бекхем також відіграв за "Мілан" на правах оренди. Влітку 2009 року футболіст говорив, що він хотів би грати за італійський клуб на постійній основі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Путівка Бекхема на ЧС-2010 в руках "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути