вівторок, 24 листопада 2009 11:57

Бекхем приховував, що хворіє на астму

Бекхем приховував, що хворіє на астму

Футболіст збірної Англії Девід Бекхем з дитинства хворіє на астму. Про це заявив агент гравця Сімон Олівейра. За словами Олівейри, Бекхем регулярно вживає ліки, щоб контролювати перебіг хвороби. Агент відзначив, що астма ніколи не заважала Бекхему грати і не впливала на рівень його виступів, пише британське видання The Daily Mail.

В ніч з 22 на 23 листопада американський клуб "Лос-Анджелес Гелаксі", за який виступає 34-річний Бекхем, у фіналі чемпіонату Головної ліги футболу (MLS) програв клубу "Реал Солт-Лейк". Основний і додатковий час завершився внічию (1:1), а в серії пенальті з рахунком 5:4 перемогла команда з Солт-Лейк-Сіті.

Бекхем провів на полі всі 120 хвилин матчу, і в ході гри був сфотографований з інгалятором, які використовують хворі астмою. Раніше Бекхема ніколи не бачили з інгалятором.

У січні 2010 року Бекхем, який у минулому грав за англійський "Манчестер Юнайтед" і мадридський "Реал", на правах оренди перейде до італійського "Мілана", за який він виступатиме до кінця сезону-2009/10. Сам футболіст рішення перейти до "Мілана" пояснив бажанням потрапити до складу збірної Англії на чемпіонат світу 2010 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бекхем приховував, що хворіє на астму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути