вівторок, 13 квітня 2010 17:32

Бенітес може очолити "Ювентус"

Бенітес може очолити "Ювентус"

Якщо вірити Tuttosport, агенти Рафаеля Бенітеса Жан-Клод Блан і Мануель Гарсія Куілон провели зустріч у Мілані, під час якої обговорювали можливість приходу іспанського фахівця на тренерську посаду "Ювентуса".

Головною темою на порядку зустрічі була компенсація за дострокове розірвання контракту іспанського тренера з "Ліверпулем". Повідомляється, що "Ліверпуль" у разі відходу Бенітеса в "Юве" може отримати 16 мільйонів євро компенсації.

Також, як повідомляє туринському видання, Куілон і Блан обговорювали трансферні цілі Бенітеса за його можливого приходу в "Юве". Рафаелю нібито сподобався Едіна Джеко і, крім того, він не проти переманити в Турин самого Фернандо Торреса. Власник "Юве" Джон Елканн нібито готовий виділити на трансферні примхи Бенітеса 80 мільйонів євро. Сам іспанець може розраховувати в стані бьянконері на 4 мільйони євро річних плюс різні приємні бонуси.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «Бенітес може очолити "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути