пʼятниця, 29 січня 2010 17:29

Дзаккероні офіційно очолив "Ювентус"

Дзаккероні офіційно очолив "Ювентус"

Колишній головний тренер "Мілана", "Лаціо" та "Інтера" Альберто Дзаккероні очолив туринський футбольний клуб "Ювентус". Про це повідомляє Associated Press. На посту наставника команди він змінив Чіро Феррару, звільненого за незадовільні результати в чемпіонаті та Кубку Італії. Дзаккероні буде представлений гравцям "Ювентуса" ввечері 29 січня на тренуванні.

"Ювентус" програв дев"ять з останніх 12 матчів. Останню гру під керівництвом Феррари туринський клуб провів 28 січня 2010 року. У матчі 1/4 фіналу Кубка Італії "Ювентус" програв міланському "Інтеру" (1:2).

Деталі угоди "Ювентуса" із Дзаккероні не розголошуються. Раніше повідомлялося, що 56-річний фахівець очолить туринців до кінця сезону-2009/10. За даними низки італійських ЗМІ, влітку 2010 року Дзаккероні на посту тренера "Ювентуса" може змінити іспанець Рафаель Бенітес, який в даний час очолює англійський "Ліверпуль".

У 21 матчах чемпіонату Італії сезону-2009/10 "Ювентус" набрав 33 очки. Туринський клуб розташувався на шостому місці в турнірній таблиці з відставанням у 16 очок від лідера "Інтера". В 1/16 фіналу Ліги Європи туринці зіграють з амстердамським "Аяксом".

Що стосується Дзаккероні, то його останнім місцем роботи був "Торіно". З цього клубу Дзаккероні звільнили у лютому 2007 року. У 1999 році Дзаккероні, який очолював "Мілан", виграв чемпіонат Італії.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Дзаккероні офіційно очолив "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути