Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2010 14:24

ЗМІ відправляють Хіддінка в "Ліверпуль"

ЗМІ відправляють Хіддінка в "Ліверпуль"

Англійські ЗМІ назвали головного тренера збірної Росії Гуса Хіддінка претендентом на пост наставника "Ліверпуля". Сам тренер заявив, що він хотів би очолити один з англійських клубів, але спочатку він повинен провести переговори з президентом Російського футбольного союзу (РФС).

Нагадаємо, що нинішнього головного тренера "Ліверпуля" іспанця Рафаеля Бенітеса можуть звільнити через погані результати команди в останніх матчах.

13 січня "Ліверпуль" вилетів з Кубка Англії, програвши "Редінгу", який є аутсайдером Чемпіоншип-ліги. Крім того, команда показує погані результати і в чемпіонаті. Хоча офіційно керівництво "Ліверпуля" висловлює підтримку Бенітесу, за даними ЗМІ, він може бути відправлений у відставку.

Зазначимо, що Хіддінк вже працював в англійській Прем"єр-лізі у другій половині сезону-2008/09, коли він очолював лондонський "Челсі". Голландський фахівець привів лондонців до перемоги в Кубку Англії.

Зауважимо, що контракт Хіддінка з РФС закінчується влітку 2010 року, але голландець може розірвати угоду в будь-який момент. Сам тренер говорив, що він має намір дочекатися виборів президента РФС, які пройдуть 3 лютого, і потім вирішити, чи залишиться він у Росії.

Раніше італійські ЗМІ повідомляли, що Хіддінк може очолити туринський "Ювентус", однак 13 січня туринці в матчі Кубка Італії розгромили "Наполі" (3:0), і нинішній наставник "Ювентуса" Чіро Феррара зберіг свій пост.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ відправляють Хіддінка в "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути