вівторок, 06 квітня 2010 14:22

"Ліверпуль" відмовився від інвестиції в 110 млн. фунтів

"Ліверпуль" відмовився від інвестиції в 110 млн. фунтів

У ніч з понеділка на вівторок наступив останній термін, відведений інвестиційним фондом Rhone Group, який базується у Нью-Йорку на розгляд пропозиції про вливання 110 млн. у "Ліверпуль". Однак ніякої відповіді від американських власників клубу Тома Хікса і Джорджа Джіллетта так і не було .

Таким чином, "Ліверпуль" як і раніше стоїть перед необхідністю в терміновому порядку знайти 100 млн., що є неодмінною умовою рефінансування нинішніх боргів клубу.

За непідтвердженою поки інформацією, отримавши мовчазну відмову, Rhone Group не має наміру продовжувати термін розгляду пропозиції, єдиної реальної у своєму роді, і відкликає її повністю.

Не виключено, що компанія погодиться відновити переговори, але тільки в тому випадку, якщо до неї звернуться безпосередньо з відповідним проханням.

Як передбачається, незважаючи на те, що зроблена Rhone Group пропозиція повністю відповідала вимогам, відмова обумовлена тим, що Том Хікс і Джордж Джіллетт вважали 40-процентну частку активів клубу, яку американська компанія хотіла отримати в обмін на інвестиції, занадто високою і не побажали втрачати контроль над клубом.

Аж до сьогоднішнього дня в клубі дивилися дуже позитивно на можливі інвестиції з боку Rhone Group, і головний тренер команди Рафаель Бенітес навіть провів зустріч з представниками компанії, обговоривши майбутні трансферні плани.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" відмовився від інвестиції в 110 млн. фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути