вівторок, 26 січня 2010 08:59

Легенді парагвайського футболу вистрелили в голову

Легенді парагвайського футболу вистрелили в голову

Нападаючий збірної Парагвая з футболу Сальвадор Кабаньяс (Salvador Cabanas) знаходиться в критичному стані в одній з лікарень Мехіко. У ніч на понеділок, 25 січня, на футболіста було здійснено напад, в результаті якого він отримав вогнепальне поранення в голову.

Як повідомляє Associated Press, в понеділок лікарі провели Кабаньясу операцію, проте не змогли вийняти кулю, яка застрягла у нього в голові. В даний момент спортсмен залишається в реанімації, його стан оцінюється як критичний, але стабільний.

На 29-річного Кабаньяса, гравця мексиканського клубу "Америка", напали в популярному столичному барі, розташованому в престижному районі Мехіко. Примітно, що обставини нападу розповів поліцейським сам Кабаньяс, який, не дивлячись на кульове поранення голови, був у свідомості. За словами футболіста, перед тим, як залишити заклад, в якому він відпочивав разом з дружиною, він вирішив піти в туалет, де і відбулася стрілянина.

Мотиви нападу досі невідомі. Версію про пограбування в поліції виключають, оскільки гроші і особисті речі спортсмена залишилися на місці. Повідомляється, що за підозрою в причетності до стрільби затримано дві людини. Крім того, поліція допитує як свідків ще четверо людей: двох охоронців бару, менеджера, а також зведеного брата Кабаньяса, який також знаходився в закладі разом з футболістом і його дружиною.

Сальвадор Кабаньяс вважається одним з найвидатніших парагвайських футболістів. У національній збірній країни форвард провів 44 матчі, в яких забив десять голів. Кабаньяс був одним з лідерів парагвайської команди на чемпіонаті світу в Німеччині, і очікувалося, що саме він поведе збірну до успіху на світовій першості в Південній Африці.

Кабаньяс останні три роки регулярно входить до складу символічної збірної Латинської Америки, яку скаладає уругвайська газета El Pais. У 2007 році Кабаньяс був названий футболістом року в Південній Америці - до нього це звання в різні роки отримували Дієго Марадона, Зіко, Маріо Кемпес, Ромаріо і Пеле.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Легенді парагвайського футболу вистрелили в голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути