середа, 18 листопада 2009 12:23

Депутат Верховної Ради Криму побив футбольного арбітра

Депутат Верховної Ради Криму побив футбольного арбітра

Депутат Василь Кисельов стверджує, що кримський "регіонал" Олександр Мельник побив на футбольному матчі арбітра.

Про це він заявив із трибуни парламенту в середу, 18 листопада.

"9 серпня цього року під час офіційного футбольного матчу, в присутності більше 200 вболівальників, громадянин Мельник, який проходить в органах внутрішніх справ як керівник організованого злочинного угруповання, жорстоко покалічив головного арбітра Ткаченко", - заявив Кисельов.

За його словами, медична експертиза потерпілого підтвердила факт побиття, а органами внутрішніх справ порушено кримінальну справу.

Інцидент стався 9 серпня на стадіоні СТОВ "Кримтеплиця" під час матчу команд "Райффайзен Банк Аваль" (с. Мазанка) і "Кримський сільгоспінститут" (сел. Аграрне), тренером якої є Олександр Мельник.

Арбітр Ткаченко пред"явив футболістам КСХІ ряд жовтих карток, а також видалив з поля двох гравців за порушення правил. Після цього, за словами Ткаченка, на поле вийшов Мельник, який, підбіг до нього, вдарив його кілька разів.

"Він підбіг до мене ззаду і хуліганським чином вдарив мене кулаком в обличчя, потім в потилицю і в спину. На короткий час втративши свідомість і рівновагу, я не зміг відразу відреагувати. Скільки минуло часу, я не знаю. Але, взявши себе в руки, я показав йому червону картку за удар головного арбітра. Почув у відповідь нецензурну лайку та погрози. Потім були спроби продовження побиття. Я побачив, що на поле вибіг голова федерації футболу Сімферопольського району та своїм гучним голосом зупинив його. Таким чином інцидент було вичерпано", - розповідає арбітр.

"Але враховуючи те, що Мельник є депутатом Верховної Ради Криму, постанову про порушення кримінальної справи повинен підписувати прокурор Криму, але він цього не робить", - сказав Кисельов.

Він зазначив, що звертався до генпрокурора з цього приводу і просив прийняти "дієві та оперативні заходи".

"Але склалося стійке переконання, що прокуратура і суди прикривають криміналітет. Зважаючи на те, що прокуратура не підтримує громадянина Ткаченко, не чує депутатських запитів і не забезпечує дотримання законів, я хочу, щоб про це знало українське суспільство", - заявив Кисельов.

Як відомо, раніше Кисельов був виключений з Партії регіонів після того, як заявив, зокрема, про причетність Мельника до злочинного угруповання в Криму.

2012.ua

Зараз ви читаєте новину «Депутат Верховної Ради Криму побив футбольного арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути