середа, 30 вересня 2009 17:20

Покарано вболівальника, який отримав по обличчю від Белламі

Покарано вболівальника, який отримав по обличчю від Белламі

Вболівальнику англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед", який вибіг на поле під час матчу чемпіонату Англії з "Манчестер Сіті" і отримав удар кулаком в обличчя від форварда "Сіті" Крейга Белламі, на три роки заборонено відвідувати стадіони. Крім того, йому доведеться заплатити штраф. Про це повідомляє сайт видання The Daily Mail.

30 вересня в Манчестері пройшли слухання у справі фаната "МЮ" Джейка Кларка. Вболівальник заявив, що в ході матчу він "перезбудився" і хотів усього лише привітати футболістів своєї команди з перемогою. Кларк наголосив, що вибачається за свій вчинок.

Матч "МЮ" з "Манчестер Сіті" відбувся 20 вересня 2009 року і завершився перемогою "Манчестер Юнайтед" з рахунком 4:3. Вирішальний гол у цій грі в доданий час забив форвард "МЮ" Майкл Оуен.

Після голу Оуена фанат вибіг на поле. Белламі підійшов до вболівальника і вдарив його кулаком в обличчя. Поліція вирішила не висувати обвинувачення Белламі, проте форвард отримав попередження від Асоціації футболу Англії.

Суд заборонив Кларку відвідувати футбольні матчі протягом трьох років, а також оштрафував його на 305 фунтів стерлінга (335 євро). За словами судді, бажання відзначити гол Оуена не давало фанату права вибігати на поле.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Покарано вболівальника, який отримав по обличчю від Белламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути