вівторок, 27 жовтня 2009 16:14

Прем"єр-ліга відповіла відмовою на прохання Михайличенка

Прем"єр-ліга відповіла відмовою на прохання Михайличенка

Українська футбольна Прем"єр-ліга не має наміру переносити на весну 13-й тур чемпіонату (7-8 листопада) через стикові матчі збірної України з Грецією.

Таку інформацію повідомив комерційний директор Прем"єр-ліги Вадим Галаган.

"ФФУ трішки вводить в оману громадськість. Ось вони наводять приклад, Франції, де перенесли тур. Якщо подивитися сайт французької Ліги, то можна дізнатися, що саме 7-8 числа, коли у нас Федерація хоче перенести тур, французи грають чемпіонат. Вони перенесли інший тур. А вони грають плей-офф так само, як і ми. Так що граємо майже за графіком Франції. Тому, вважаю, що ФФУ перекручує ситуацію", - сказав Галаган.

Крім того, ситуацію з можливим перенесенням туру прокоментував прес-аташе Прем"єр-ліги Андрій Палаєв: "На даний момент можу повідомити, що ми не переносимо тур і будемо грати за раніше спланованим графіком".

Зазначимо, що головний тренер збірної України Олексій Михайличенко задля більш якісної підготовки до надважливих матчів з Грецією звернувся до вітчизняної Прем"єр-ліги з проханням перенести поєдинки 13-го туру чемпіонату України за участю "Динамо" та "Шахтаря" (заплановані на 7-8 листопада) на резервний день, а інші матчі − на 5 або 6 листопада (до речі, аналогічним чином вчинили у Франції, де тур, що мав відбутися 7-8 листопада, призначили на іншу дату). Утім, у задоволенні цього прохання було відмовлено.

"Вочевидь, вихід національної команди до фінальної частини чемпіонату світу керівництво Прем"єр-ліги не відносить до пріоритетних завдань вітчизняного футболу, − зауважив Олексій Михайличенко.

Нагадаємо, що раніше Виконком ФФУ прийняв рішення перенести матчі 13-го туру на весну. Ігри з Грецією відбудуться 14 і 18 листопада.

Варто додати, що матчі 13-го туру Прем"єр-ліги відбудуться 7-8 листопада, а перший матч збірних України та Греції відбудеться 14 листопада в Афінах.

За матеріалами ТСН, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга відповіла відмовою на прохання Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути