понеділок, 26 жовтня 2009 09:49

Михайличенко задоволений полем на "Донбас Арені"

Михайличенко задоволений полем на "Донбас Арені"

На матчі з "Тулузою" головного тренера української збірної Олексія Михайличенка всюди супроводжував генеральний секретар ФК "Шахтар" Олександр Черкасов, який і розповів про справжню мету візиту наставника національної команди до Донецька.

- Основна мета візиту Михайличенка - оцінити стан поля "Донбас Арени", - говорить Черкасов. - Він сам виявив таке бажання. Прилетівши до Донецька, Олексій Олександрович відразу ж попросив відвезти його на стадіон, де він дивився газон, довго розмовляв з дирекцією "Арени" і головним агрономом. Після гри з "Тулузою" ми з Михайличенком знову пройшлися по полю у супроводі агрономів. На моє пряме питання "І як вам поле?" наставник збірної відповів, що воно абсолютно нормальне і його влаштовує.

- Треба розуміти, домашній матч плей-офф з Грецією пройде в Донецьку?

- Михайличенко підкреслив, що рішення із цього приводу прийматиме Федерація.

- Атмосфера на "Арені" наставникові сподобалася?

- Не знаю. Я не питав, а він не говорив. Схоже, його цікавила тільки якість газону.

- Була інформація, що місце проведення матчу з греками назвуть минулої п"ятниці, але це рішення відклали. Не знаєте, чому?

- Поняття не маю! Але саме в п"ятницю в адресу "Шахтаря", інших клубів і керівництва Прем"єр-ліги прийшов лист за підписом Бандурка, в якому значиться рішення Виконкому ФФУ "про перенесення матчів 13-го туру на користь збірної".

- І що? У Греції це вже зробили.

- Так-то воно так, але в Греції інший клімат, і зіграти перенесений тур взимку або ранньою весною для них не проблема. А ФФУ переносить 13-й тур на травень майбутнього року! Але хай спочатку подивляться в календар - там же немає вікон, і може вийти ситуація минулого сезону, коли через перенесення однієї тільки кубкової гри кінець сезону виявився трохи зірваним. А це реально могло відбутися.

- Яка позиція "Шахтаря" на рахунок перенесення туру?

- Поки не готовий її озвучити, адже лист від ФФУ прийшов у кінці робочого тижня і в кінці дня. До того ж, ФФУ не має права переносити матчі чемпіонату - це мали зробити загальні збори Прем"єр-ліги, яких не було. Інтереси збірної - це, безумовно, добре, але про клуби хтось подумав? Федерації потрібно хоч би пробувати знайти "золоту середину".

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко задоволений полем на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути