середа, 21 жовтня 2009 18:56

Ахметов не буде принижуватися, щоб провести матч збірної на "Донбас Арені"

Ахметов не буде принижуватися, щоб провести матч збірної на "Донбас Арені"

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов прокоментував ситуацію навколо вибору місця проведення домашнього матчу української збірної плей-офф чемпіонату світу 2010 року з командою Греції.

"Ми побудували "Донбас Арену" і я переконаний, що Донецьк прийме на найвищому рівні за найвищими стандартами будь-який матч, який тільки можливо. Ми готові прийняти національну команду і зробимо це з великою душею, але якщо для цього треба когось просити, принижуватися, то ми цього робити не будемо, - заявив Рінат Ахметов. - Я ні з ким в переговорах не приймав участі. Коли мене запитали, то я завірив, що приймемо з розпростертими обіймами.

Донецьк - велике футбольне місто. У цьому місті є команда "Шахтаря", яка є володарем Кубка УЄФА. Мені здається, що у нас непоганий стадіон. На що я ніколи не піду, так це в чомусь когось просити.

Якщо виберуть "Донбас Арену", я буду дуже радий. Я не хочу брати участь в конкуренції. Якщо мова про Харків, то переконаний, що і там прекрасні вболівальники, прекрасний стадіон, вони гідні приймати національну команду, як і в Львові або Дніпропетровську. Будь ласка, хай визначають. Я не хочу, щоб потім на нас ображалися в інших містах. Повинні бути прозорі критерії вибору і тоді оголосили, чому це місто і цей стадіон підходять, а ті не підходять.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ахметов не буде принижуватися, щоб провести матч збірної на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути