Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2009 18:16

"Добре, що другий матч граємо вдома" - Михайличенко

"Добре, що другий матч граємо вдома" - Михайличенко

У Цюріху відбулося жеребкування стикових матчів за потрапляння у фінальну стадію чемпіонату світу-2010, на якому своїх суперників дізналися вісім сильніших з числа дев"яти володарів других місць у відбірних групах. Екс-чемпіон Європи збірна Греції перевірить на міцність українців.

"У стикових іграх неймовірно зростає ціна кожної помилки, і тому рівень психологічної готовності виходить на перший план, - підкреслив тренер збірної України Олексій Михайличенко. - Плей-офф - це кульмінація відбору, і дійти до цієї стадії могли тільки сильні команди. В зв"язку з цим для нас не було великої різниці, хто саме стане суперником збірної України - Греція або інша команда.

Напевно, непогано, що свій другий матч ми проведемо вдома, проте у будь-якому випадку, щоб потрапити у фінальний турнір чемпіонату світу, нам необхідно буде продемонструвати свою найкращу гру".

За матеріалами Террикон, УЕФА

Зараз ви читаєте новину «"Добре, що другий матч граємо вдома" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути