Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2009 15:50

"Розраховуємо на перемогу над будь-яким суперником" - Михайличенко

"Розраховуємо на перемогу над будь-яким суперником" - Михайличенко

У п"ятницю, 16 жовтня, офіційний сайт ФІФА оприлюднила оновлений рейтинг-лист національних команд, у якому збірна Україна піднялася з 25-ї сходинки на 22-у. Відтак, під час жеребкування поєдинків плей-офф за путівку на фінальну частину ЧС-2010 наша команда перебуватиме в групі несіяних разом з Ірландією (34-е місце), Боснією і Герцеговиною (42-е) та Словенією (49-е). У той час як Франція (9-е), Португалія (10-е), Росія (12-е) та Греція (16-е) складуть сіяну групу.

Тренер національної збірної Олексій Михайличенко наголосив: "Для нас не стало несподіванкою, що ми опинилися в групі несіяних". Раніше Михайличенко стверджував, що навіть успіх у серпневому товариському поєдинку з Туреччиною не дозволить Україні опинитися у першій четвірці і висловлював подив з приводу того, що принцип жеребкування був визначений не до початку відбірного циклу, а лише за два ігрових дні до його завершення.

"Водночас з якою б збірною нам не довелося зустрітися, переконаний, що у нашої команди будуть гарні шанси на загальний успіх, − висловлював переконаність після завершення відбірного турніру Олексій Михайличенко. - Якщо ми здолали англійців, то зможемо розраховувати на перемогу і в протистоянні з будь-яким суперником, що потрапив до четвірки сіяних".

Нагадаємо, що процедура жеребкування відбудеться у понеділок, 19 жовтня, в штаб-квартирі ФІФА у Цюріху, на якій будуть присутніми президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та головний тренер національної збірної Олексій Михайличенко. Початок церемонії − о 15.00 за київським часом.

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «"Розраховуємо на перемогу над будь-яким суперником" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути