Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2009 10:05

"Барселона" розраховує придбати двох європейських суперзірок

"Барселона" розраховує придбати двох європейських суперзірок

Каталонська ElMundoDeportivo, котра постійно відрізняється "гарячими" новинами, заявило, що в наступному сезоні в атаці "Барселони" діятиме тріо у складі Франка Рібері, Давіда Вільї та Ліонеля Мессі.

Каталонське видання відзначає, що керівництво "Барселони" твердо має намір посилитися в найближче літо. І кращими кандидатурами для цього будуть Рібері та Вілья. Рібері давно є фаворитом Гвардіоли, а в особі Вільї всі бачать заміну Самуелю Ето"О.

За повідомленнями з Барселони, керівництво твердо має намір позбавитися від камерунця. Ето"О вже всім набрид своїми постійними скандалами.

Гравці відмовляються коментувати своє майбутнє

З іншого боку відзначається прекрасна гра Давіда Вільї та його гольове чуття. Не лякає каталонців і ціна на іспанця. Керівництво "Барселони" має намір скористатися важкою економічною ситуацією в "Валенсії" і, так би мовити, на паузі переманити Вілью до себе, заплативши за нього не так вже і багато.

А з Рібері доведеться декілька почекати, оскільки "Баварія" зробить і робить все можливе, щоб утримати свого лідера. Журналісти ElMundoDeportivo вважають, що ці два трансфери можуть обійтися в 60 млн. євро.

Але не враховують іспанські "сепаратисти", що влітку до "Мадрида" повернеться Флорентіно Перес, якому під силу провернути будь-який трансфер. Наприклад, свого часу йому не склало особливих труднощів переманити на "Сантьяго Бернабеу" капітана "Барселони" Луїша Фігу. Конкуренція за європейських зірок буде неабияка.

Поки ElMundoDeportivo складає чергові плани атаки на наступний сезон і прораховує скільки м"ячів наб"є трійця в особі Мессі, Рібері та Вільї, самі гравці відмовляються коментувати своє майбутнє і пропонують почекати до літа.

Goal.com, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" розраховує придбати двох європейських суперзірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути