четвер, 15 серпня 2013 09:14

Жодного удару у площину воріт: Росія програла Північній Ірландії
5

Фото: ФОТО: sports.ru

Збірна Росії у відбірковому матчі ЧС-2014 з футболу у гостях поступилася Північній Ірландії. Матч, що проходив у Белфасті ввечері 14 вересня, завершився з рахунком 1:0 на користь господарів.

Єдиний м'яч наприкінці першого тайму провів півзахисник збірної Північної Ірландії Мартін Патерсон. Гравці російської команди за весь матч не завдали жодного удару у площину воріт суперника.

Зустріч між збірними Північної Ірландії та Росії мала пройти у Белфасті ще 22 березня, проте була перенесена через несприятливі погодні умови.

Після шести проведених ігор збірна Росії з 12 очками займає друге місце у відбірковій групі, поступаючись двома очками португальцям, які провели на одну зустріч більше. Північна Ірландія, для якої перемога над росіянами стала першою в поточному циклі, з шістьма очками займає четверте місце.

Наступний матч у рамках відбіркового турніру до ЧС-2014 збірна Росії проведе проти Люксембургу 6 вересня, повідомляє "Лента".

Північна Ірландія - Росія 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 43 Патерсон.

Північна Ірландія - Керролл, Маколей, Лафферті, Кеткарт, А. Хьюз, С. Девіс, Фергюсон, Уорд, Норвуд, Макгінн (Еванс, 82), Патерсон (Грігг, 86).

Росія - Акінфєєв, Анюков, Ігнашевич, В. Березуцький, Д. Комбаров, Широков, Дзагоєв (Черішев, 46; Самедов, 52), В. Бистров, Денисов, Файзулін, Кержаков (Дзюба, 46).

Попередження: Лафферті (60), Патерсон (74), В. Березуцький (74).

Зараз ви читаєте новину «Жодного удару у площину воріт: Росія програла Північній Ірландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути