середа, 12 червня 2013 11:13

Мхітарян допоміг Вірменії розгромити Данію: результати матчів відбору ЧС-2014
5

Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Вірменії з футболу нанесла розгромну поразку національній команді Данії у матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2014.

Зустріч групи B, що пройшла у вівторок в Копенгагені, завершилася з рахунком 4:0 на користь гостей. Дубль у переможців оформив нападник московського "Спартака" Юра Мовсисян (1-а, 59-а хвилина), по разу відзначилися форвард краснодарської "Кубані" Араз Озбіліз (19-а) і хавбек донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян (82-а) .

Збірна Вірменії (6 очок) завдяки цьому успіху обійшла команду Данії (6) за додатковими показниками і піднялася на 4-е місце. Лідером групи є збірна Італії, яка набрала 14 очок. Слідом розташовуються команди Болгарії (10) і Чехії (9).

Наступний матч у рамках відбірного турніру ЧС збірна Вірменії проведе 6 вересня у гостях проти команди Чехії. Данці у цей же день на виїзді зіграють з Мальтою.

Також збірна Швеції обіграла команду Фарерських островів. Зустріч групи С, що пройшла у вівторок на стадіоні Friends Arena у Стокгольмі, завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів поля. Дублем у складі переможців відзначився нападник "Парі Сен-Жермен" Златан Ібрагімович (35-а і 82-а хвилина - з пенальті).

Після шести матчів команда Швеції зрівнялася за кількістю очок із збірними Австрії та Ірландії (по 11 балів). У групі С лідирує команда Німеччини, яка набрала 16 очок. У хвості таблиці перебувають команди Казахстану (1 бал) і Фарерських островів (0).

Збірні Білорусі та Фінляндії зіграли внічию. Зустріч, яка відбулася у вівторок у Гомелі, завершилася з рахунком 1:1. На гол нападника "Шальке 04" Теєму Пуккі, який відзначився на 24-й хвилині, збірна Білорусі відповіла точним ударом захисника самарських "Крильєв Совєтов" Дмитра Верховцова на 85-й хвилині.

Збірній Білорусі, яка набрала у шести матчах 4 очки, залишилося провести дві гри у відбірковому циклі. Збірна Фінляндії має у своєму активі шість балів після п'яти зіграних матчів і відстає від збірних Іспанії та Франції, які займають перше і друге місця, на п'ять і чотири очки відповідно. Всім трьом збірним залишилося провести по три гри, повідомляє "Р-Спорт".

Кваліфікація ЧС-2014

Європа

Білорусь - Фінляндія 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 22 Пуккі, 1:1 - 85 Верховцов.

Швеція - Фарерські о-ви 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 35 Ібрагімович, 2:0 - 82, пенальті Ібрагімович.

Швеція - Ханссон, Люстіг, Гранквіст, Нільссон, Бенгтссон, Ларссон (Дурмаз, 63), Качанікліч, Екдаль, Чельстрем (Свенссон, 58), Ібрагімович, Тойвонен (Ольссон, 83).

Вилучення: Гранквіст (79).

Данія - Вірменія 0:4 (0:2, 0:2)

Голи: 0:1 - 1 Мовсисян, 0:2 - 19 Озбіліз, 0:3 - 59 Мовсисян, 0:4 - 82 Мхітарян.

Зараз ви читаєте новину «Мхітарян допоміг Вірменії розгромити Данію: результати матчів відбору ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути