субота, 08 червня 2013 10:39

"Добре, що вилучення сталося перед свистком на перерву" - Фоменко

"Добре, що вилучення сталося перед свистком на перерву" - Фоменко
Фоменко: "Для нас кожна гра буде як остання". Фото: ffu.org.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко відповів на запитання журналістів після закінчення відбірної зустрічі ЧС-2014 в Чорногорії.

"Складно було піти на перерву після вилучення нашого гравця на 45-й хвилині. Можливо, добре, що це сталося перед свистком на перерву. У нас був час поговорити з хлопцями, перебудувати тактику і вказати їм подальші дії. Нам вдалося перебудувати гру, і це принесло результат", - розповідає Фоменко.

"Я б не сказав, що збірна Чорногорії - слабка команда. Просто кожна команда грає так, як це їй дозволяє суперник", - зазначив він.

Тренер подякував українським уболівальникам за підтримку.

"Підтримка у виконанні наших вболівальників була неймовірною! Вболівальники дійсно були сьогодні для нас дванадцятим гравцем. Ми грали майже як вдома. Таке відчуття у нас було саме завдяки нашим фанатам", - сказав він.

"Виходячи на другий тайм, я і на полі не втрачав часу і продовжував розмовляти з хлопцями. Хотів донести до них сказане в роздягальні, просто з першого разу деякі речі не сприймаються", - зазначив наставник.

У нашій групі все тільки починається, впевнений Михайло Фоменко.

"Ми тільки за втраченими очками зрівнялися з Чорногорією. Ці очки ще потрібно набрати. Про це ми говорили з хлопцями, в тому числі, і перед сьогоднішнім матчем. Кожна гра для нас буде, як остання",-резюмував Михайло Іванович.

Нагадаємо, збірна України на виїзді розгромила команду Чорногорії.

Зараз ви читаєте новину «"Добре, що вилучення сталося перед свистком на перерву" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути