субота, 08 червня 2013 12:17

"Тепер можна з чистою совістю їхати відпочивати" - гравці збірної України про матч із Чорногорією

"Тепер можна з чистою совістю їхати відпочивати" - гравці збірної України про матч із Чорногорією
Андрій Ярмоленко був одним з лідерів в Чорногорії. Фото: shahta.org

Гравці збірної України прокоментували розгромну перемогу над Чорногорією.

Анатолій Тимощук, півзахисник: Головним завданням була перемога. Проявили характер і зробили, можна сказати, неможливе: в меншості забили і потім вже своїми діями змусили суперника віддалятися. Вважаю, чорногорці здобули два заслужених вилучення. Це дуже важлива перемога для нас. Вона дає можливість боротися за путівку на чемпіонат світу. У неї вірили сьогодні всі! Навіть удесятьох зайшли в роздягальню і сказали: нічого страшного. Попрацюємо за себе і за того хлопця. Не дуже приємно залишатися вдесятьох, але ми вистояли і змогли перемогти. Причому заслужено.

Едмар, півзахисник: Ми за час збору добилися відмінного взаєморозуміння. Вся команда здорово діяла і показала, що завжди треба вірити в себе і партнерів. У перерві ми подивилися один на одного в роздягальні і відчули, що у нас є шанс виграти. Адже були моменти і в першому таймі. Вилучення Зозулі ще більше додало бажання перемогти. Роман - один з нас, і ця перемога, в тому числі, і його.

Євген Коноплянка, півзахисник: Ми домовилися в першому таймі грати на контратаках, оскільки у нас є швидкість. І в підсумку скористалися помилками суперників. Знали, що у них гравці не справляються з емоціями, адже до гри ми переглядали записи матчів чорногорців. А коли намацали свою гру, то добилися результату.

Андрій Ярмоленко, нападник: Ми виграли заслужено і тепер можемо з чистою совістю їхати відпочивати. Скоро старт підготовки до нового сезону, і вся робота почнеться знову. Але тепер ми просто зобов'язані здобути путівку до Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер можна з чистою совістю їхати відпочивати" - гравці збірної України про матч із Чорногорією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути