вівторок, 18 червня 2013 19:44

Список учасників ЧС-2014 поповнився чотирма командами

Список учасників ЧС-2014 поповнився чотирма командами
Збірна Австралії пробилася на ЧС-2014. Фото: ap.org

Збірні Південної Кореї та Ірану з футболу вийшли на чемпіонат світу 2014 року, який пройде в Бразилії. Ці команди зайняли перші два місця в групі A азіатської кваліфікаційної зони. З групи B на чемпіонат світу вийшли команди Японії та Австралії. Остання обіграла команду Іраку (1:0) у заключному матчі четвертого раунду.

Чотири азіатські команди стали першими учасниками ЧС-2014, які пройшли відбірковий турнір. П'ятою командою, яка точно зіграє на чемпіонаті світу, є збірна Бразилії, що представляє країну - організатора турніру.

В останньому турі групового турніру Південна Корея грала з Іраном, а збірна Узбекистану - з командою Катару. Іран переміг корейців з рахунком 1:0 і з 16-ма очками посів перше місце в групі. У корейців залишилося 14 очок. Збірна Узбекистану перемогла Катар (5:1) і наздогнала корейців за набраними очками, але поступилася за різницею м'ячів.

Команда Узбекистану ще зберігає шанси на участь у першості світу. Для того, щоб потрапити на ЧС-2014, узбекам потрібно буде перемогти у стикових матчах двох суперників. Першим стане команда, яка посяде третє місце в групі B (це буде Оман або Йорданія). Переможець цих стикових матчів зіграє зі збірною, яка займе п'яте місце в південноамериканській кваліфікаційній зоні (зараз п'яте місце посідає команда Уругваю).

Зараз ви читаєте новину «Список учасників ЧС-2014 поповнився чотирма командами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути